flera tvalar200highTa hand om dig själv - det är du värd

Här hittar du äkta handgjorda tvålar och andra produkter tillverkade av noga utvalda vegetabiliska oljor och naturliga råvaror. 
Inga kemiska tillsatser eller tensider, bara ingredienser som är vänliga både mot huden och miljön.

Min specialité är att tillverka getmjölkstvål som vårdar och återfuktar huden på ett naturligt sätt.
Många med olika hudåkommor är det som har blivit hjälpta och besvärsfria.

Nässeltvål

5 5 2 Product
-30%34,30 kr st

Ej i lager

För alla hudar, speciellt problem- och känslig hy. Oparfymerad
En vårdande tvål fylld med välgörande oljor och inte minst nässlor. Den är gjord på ett starkt nässelte och nässelpulver förutom alla andra goa oljor som bidrar till en underbar tvål. Bland annat ingår olivolja och ricinolja som är känd för att hjälpa torr och åldrande hud på grund av sina återfuktande egenskaper och aprikoskärnolja som är vårdande och rik på E-vitamin.
Den tar hand om din hud på bästa sätt, speciellt vid torr hud, klåda och andra hudirritationer.
Nässla har sedan länge tillskrivits goda egenskaper och har ett rykte om sig att vara bra för hudåkommor såsom eksem, psoriasis och klåda. Nässlan är också känd för sina antiinflammatoriska egenskaper som bidrar till att lugna diverse hudåkommor och den har även antibakteriella egenskaper. Nässlan är rik på mineraler och vitaminerna A och C. Vitamin A främjar normal cellförnyelse så att den kan hjälpa vid problem med akne, eksem och psoriasis. C-vitamin är inte bara ett antiaging-näringsämne som hjälper till att återuppbygga kollagen - det har även en potent antioxidanteffekt och hjälper till att skydda huden mot fria radikaler som kan orsaka för tidigt åldrande.

Ca 70g färskvikt


8% överfettning
Innehåller Nässelvatten, Förtvålad Cocos Nucifera, - Butyrospermum Parkii, - Olea europa, - Oryza sativa, Cocos nucifeira, - Ricinus communis, - Simmondsia Chinensis, - Sesamum Indicum, - Prunus Armeniaca, Färg-Spirulina, eteriska oljor

Dela denna artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn